Kontaktinformation


TELEFON

 

 

(+46) 70-3518979

 


MEJL

 

fredrik@hinlis.se

hinlis@hinlis.se

  


ADRESS

 
Remsta 522

826 94 Norrala


  Våra guider finns spridda över delar av vårt avlånga land. Tillsammans har våra guider en stor erfarenhet och samlad kompetens av fiske i väldigt många olika områden och i många fiskevatten Vi har lokala guider på många platser i Sverige, ända från Stockholm i söder och hela vägen upp till Vilhelminas fjällvärld. 


Vår samlade kompetens sträcker sig från kustfisket efter främst havsöring, skogslandets insjöfiske efter öring m.m. samt  fjällfiske efter öring, harr & röding. Häng med oss!

Bildbeskrivning

Våra guider 2018

Vill du ge dig själv de bästa förutsättningarna för att lyckas i området så anlita hinlis flyfishing. Vi har kunskaperna som det annars tar åratal eller årtioenden att tillgodogöra sig. Tillsammans har vi en otroligt bred kompetens och erfarenhet. Vi gör vårt yttersta för att ni skall lyckas med ert fiske. Häng med oss och jaga vår dröm... 

 

Fredrik Hagelin har med över trettio års erfarenhet av flugfiske i området en otroligt god kännedom om fisket och omgivningarna. Kunskaper som det tar årtioenden att tillgodogöra sig. Han har sprungit utmed Vojmån med ett flugspö i sin hand så länge han kan minnas. Vill du lyckas med ditt fiske i vackra och vilda Vojmån är Fredrik den du bör anlita. Hans kunskaper om Vojmån och dess öringar är oöverträffade. Fredrik är också grundare och ägare av hinlis flyfishing adventures.

Fredrik Hagelin. Founder & owner of hinlis flyfishing adventures in Sweden. Your guide in crystalcreek, dryfly heaven and several other creeks in the area.


phone: +46 70-351 89 79

Per-Anders Nilsson har mer än 30 års erferenhet av flugfiske i norden och även erferenhet från flugfiske i övriga världen. Han har under denna tid både varit flugfiskeguide och anordnat kurser i praktiskt flugfiske samt kurser i flugbindning. Han är också en frilansande fotograf för diverse tidningar både nationellt och internationellt.

Bildbeskrivning

Per-Anders Nilsson. Partner to hinlis flyfishing and an excellent photographer.


phone: +46 70-356 55 11

Thomas stor-Åke Larsson tycker om allt som har med flugfiske att göra. Han gillar att binda flugor och fiskar det gör han allra helst med en torrfluga efter vakande öring och harr. Thomas reser gärna med sitt fluspö norrut under sommaren och han fiskar både i Norge och i Sverige. Thomas glädjs verkligen åt att få hjälpa andra fiskare till en god fångst vilket gör honom till en utmärkt guide i hinlis flyfishing adventures pool av guider.

Bildbeskrivning

Thomas stor-Åke Larsson. Guide in crystalcreek. 


phone: +46 73-659 71 63 Simon Sjögren är bosatt och uppväxt i Vilhelminaområdet. Han guidar i Vojmån runt Vilhelmina, Vapstälven samt i Satsån i Saxnäs. Han är naturligtvis också guide i exklusiva DryFly Heaven där vi främst bedriver torrflugefiske. Trots sin relativt unga ålder har Simon god erfarenhet av både fisket i området samt att ta hand om kunder på bästa sätt. Simon fick sitt första flugspö vid elva års ålder och han föredrar att fiska med en torrfluga smygandes efter kristallklara jokkar. Simons motto är "less is more" när det kommer till flugval och flugbindning.

Bildbeskrivning

Simon Sjögren. Guide in dryfly heaven, crystalcreek and several other creeks in the area.


phone: +46 72-205 44 52

Roger Wiik är en mycket erfaren och kompetent flugfiskare som har en bra bredd i sina kunskaper då han fiskar i många miljöer och med diverse olika redskap och tekniker. Han fiskar havsöring, harr, öring, röding samt en rad andra inhemska arter. Roger är en av våra guider i Crystalcreek.

Bildbeskrivning

Roger Wiik. Guide in crystalcreek.

 

phone: +46 76-323 42 69