Kontaktinformation


TELEFON

 

 

(+46) 70-3518979

 


MEJL

 

fredrik@hinlis.se

hinlis@hinlis.se

  


ADRESS

 
Remsta 522

826 94 Norrala


  


Bildbeskrivning

Våra guider 2019

 

Fredrik Hagelin har med över trettio års erfarenhet av flugfiske i området en otroligt god kännedom om fisket och omgivningarna. Kunskaper som det tar årtioenden att tillgodogöra sig. Han har sprungit utmed Vojmån med ett flugspö i sin hand så länge han kan minnas. Vill du lyckas med ditt fiske i vackra och vilda Vojmån är Fredrik den du bör anlita. Hans kunskaper om Vojmån och dess öringar är oöverträffade. Fredrik är också grundare och ägare av hinlis flyfishing adventures.

Fredrik Hagelin. Founder & owner of hinlis flyfishing adventures in Sweden. Your guide in crystalcreek, dryfly heaven and several other creeks in the area.


phone: +46 70-351 89 79Simon Sjögren är bosatt och uppväxt i Vilhelminaområdet. Han guidar i Vojmån runt Vilhelmina, Vapstälven samt i Satsån i Saxnäs. Han är naturligtvis också guide i exklusiva DryFly Heaven där vi främst bedriver torrflugefiske. Trots sin relativt unga ålder har Simon god erfarenhet av både fisket i området samt att ta hand om kunder på bästa sätt. Simon fick sitt första flugspö vid elva års ålder och han föredrar att fiska med en torrfluga smygandes efter kristallklara jokkar. Simons motto är "less is more" när det kommer till flugval och flugbindning.

Bildbeskrivning

Simon Sjögren. Guide in dryfly heaven, crystalcreek and several other creeks in the area.


phone: +46 72-205 44 52Mattias Landfors är en passionerad flugfiskare som har ett intresse för allt som har med flugfiske att göra. Han vurmar lite extra för torrflugefisket men också ett kraftullt streamer påslag får igång honom nästan lika mycket. Hemmahörande i Örnsköldsvik men fiskar huvudsakligen i Lappland och då alltid med kameran i högsta hugg. Har tidigare guidat i kaitumdalen men har nu funnit sig tillrätta bland öringarna i Crystalcreek.

Bildbeskrivning

Mattias Landfors. Guide in crystalcreek.


 phone: +46 73-083 15 00