Öring i kristallklara strömmar. Vi har förmedlingsfiske i exklusiva vatten i Sverige för den kräsne flugfiskaren.SÄSONGEN 2019 är här. Som vi längtat! Vi välkomnar samtidigt Mattias Landfors som ny guide i crystalcreek :)DryFly Heaven

Vi kommer även denna säsong att erbjuda flugfiske i det område som vi kallar för "DryFly Heaven". Området har visat sig hålla för de höga förväntningar vi har på de fiskevatten vi vill kunna erbjuda våra utvalda kunder i hjärtat av Svenska Sapmi.  


Crystalcreek

Coolt ställe! Behöver ingen närmare presentation. Ett exklusivt och vid det här laget väl beprövat vatten som vi fortsatt erbjuder i samarbete med aktuell sameby.  


Kontakt/bokningar

Alla förfrågningar och bokningar sker genom personlig kontakt med våra guider och vi förbehåller oss rätten att själva välja vilka som får chansen att besöka våra resmål. Grupper och tidigare kunder har alltid företräde. Betalning skall ske innan resan genomförs.NYA PRISER FRÅN 2019! 

Vi har varit tvungna att justera våra priser och förändrat upplägget något, men vi vågar nog fortfarande påstå att vi är billigast i Sverige för mostvarande fiskevatten och tjänster! 

Öring i kristallklara strömmar. Häng med hinlis flyfishing och uppfyll en dröm. Gillar du precis som oss unika och exklusiva flugfiskevatten? Vatten där förutsättningarna att lyckas är väldigt bra? Vi har exklusiv tillgång till strikt begränsade områden där förutsättningarna är otroligt goda att få uppleva ett fantastiskt fjällfiske. Klicka på bilden till vänster för att få reda på mer... 


Crystalcreek. Dela vår dröm och jaga öring i en liten och intim jokk med kristallklart vatten inramad av bländande vacker natur. Vi sticker ut hakan och påstår att det här är ett av sveriges coolaste vatten om du precis som oss gillar att jaga öring med flugspö utmed grunda och kristallklara vatten i exklusiv miljö. Fisket är begränsat och antalet besökare per år är få. 

 

DryFly Heaven. Ett riktigt paradis för den som gillar att smyga runt med lättare utrustning och som helst fiskar med torrfluga efter öring i små och kristallklara strömmar. Området innefattar jokkar och tjärnar. Ett vackert dryordie-paradis långt ifrån vägar och bebyggelse i skuggan av höga fjäll där man med fördel bedriver sightfishing i grunda och klara strömmar med ljus botten.   


Om oss. Vi är ett litet svenskt guideföretag med fokus på att erbjuda exklusivt fiske i den svenska fjällvärlden. Stor öring i små och kristallklara strömmar. Det är vår dröm. Häng med oss och dela vår dröm. 

Bildbeskrivning

Vi är stolta över att använda utrustning från ett av världens mest innovativa varumärke för flugfiskare.