Öring i kristallklara strömmar. Vi har förmedlingsfiske i exklusiva vatten i Sverige för den kräsne flugfiskaren.SÄSONGEN 2018 


DryFly Heaven

Vi kommer från denna säsong att erbjuda flugfiske i det område som vi kallar för "DryFly Heaven". Området har visat sig hålla för de höga förväntningar vi har på de fiskevatten vi vill kunna erbjuda våra utvalda kunder i hjärtat av Svenska Sapmi.  


Crystalcreek

Intresset är mycket stort inför denna säsong. Det glädjer oss att ni gillar det lika mycket som vi själva gör och att så många av er vill uppleva detta exklusiva vatten som vi kan erbjuda i gott samarbete med representanter från samebyn. Det blir inte mycket bättre än så här vågar vi påstå. Vi vågar samtidigt också påstå att vi är det mest prisvärda alternativet på marknaden. 


Kontakt/bokningar

Alla bokningar sker genom personlig kontakt och vi förbehåller oss rätten att själva välja vilka som får chansen att besöka våra resmål. Grupper och tidigare kunder har alltid företräde. 


Övriga nyheter

Vi har på önskemål av våra kunder förändrat upplägget på våra guidade gruppresor med fler valmöjligheter. Istället för en komplett paketresa så köper ni nu de "paket" ni själva önskar inom ramen för det som erbjuds. För mer info se "fiskevatten".  

 


Fisketips

Glöm inte bort att vi också guidar med flytring i sjö lokalt i Hälsinglands djupa skogar. Fiske efter grov öring i vilda öringbestånd. Snart är säsongen äntligen igång igen efter en lång och hård vinter, passa på att njuta av försommarens höjdpunkt för flugfiskare, den tid då sjösandsländan kläcker. 

Öring i kristallklara strömmar. Häng med hinlis flyfishing och uppfyll en dröm. Gillar du precis som oss unika och exklusiva flugfiskevatten? Vatten där förutsättningarna att lyckas är väldigt bra? Vi har exklusiv tillgång till strikt begränsade områden där förutsättningarna är otroligt goda att få uppleva ett fantastiskt fjällfiske. Klicka på bilden till vänster för att få reda på mer... 


Crystalcreek. Dela vår dröm och jaga öring i en liten och intim jokk med kristallklart vatten inramad av bländande vacker natur. Vi sticker ut hakan och påstår att det här är ett av sveriges coolaste vatten om du precis som oss gillar att jaga öring med flugspö utmed grunda och kristallklara vatten i exklusiv miljö. Fisket är begränsat och antalet besökare per år är få. 

 

DryFly Heaven. Ett riktigt paradis för den som gillar att smyga runt med lättare utrustning och som helst fiskar med torrfluga efter öring i små och kristallklara strömmar. Området innefattar jokkar och tjärnar. Ett vackert dryordie-paradis långt ifrån vägar och bebyggelse i skuggan av höga fjäll där man med fördel bedriver sightfishing i grunda och klara strömmar med ljus botten.   


Om oss. Vi är ett litet svenskt guideföretag med fokus på att erbjuda exklusivt fiske i den svenska fjällvärlden. Stor öring i små och kristallklara strömmar. Det är vår dröm. Häng med oss och dela vår dröm. 

Bildbeskrivning

Vi är stolta över att använda utrustning från ett av världens mest innovativa varumärke för flugfiskare.